top of page
Evergreen-Towers-Iași.jpg

SET Prod-Com a

Evergreen Towers-ben

"Elkötelezettek vagyunk a vállalat alapelveinek betartása mellett, és arra törekszünk, hogy minden évben meghaladjuk az elvárásokat. A CCI Residential célja, hogy Moldova régiójának legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztőjévé váljon, és olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek lefedik az épület teljes életciklusát.
A CCI Residential célja, hogy az első választás legyen a lakásbefektetések számára, mind magánszemélyek, mind jogi személyek számára. "

A projektnél felhasznált termékeink

s51.jpg

S51

Alumínium csempe lezáró profil, 

szögletes

Az alumínium lezáró profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a csempéből készült burkolat szegélyeinél. A könnyű és pontos kivitelezés eléréséhez megvásárolhatja különböző méretben és bő szín választékban.

242.jpg

S51

Beépíthető alumínium lépcsőélvédő profil, kerekített

Beépíthető lépcsőélvédő profilok védik a csempével borított lépcsők éleit a használat során keletkező letöredezéstől és kopástól, továbbá egy elegáns lezárást kölcsönöznek a burkolt felületnek. Használatukkal csökkenthető a csuszás által okozott balesetek esélye, speciális csúszásgátló felületkialakítással gyártódik.

bottom of page