top of page
Blue and White Corporate Companies_Remot

SET Prod-Com a

SANA monitoring klinikán

Egészségének és szépségének szentelt orvosi klinika, amely több mint tíz éve aktív az orvosi szolgáltatások piacán. A magasan képzett orvosokból álló csapat biztosítja a legjobb algoritmust a szűrés, a diagnózis, a kezelés és a terápia utáni nyomon követéshez, személyre szabott módon. A legkorszerűbb orvosi berendezések fájdalommentes kezeléseket, intelligens fényalapú terápiákat, integrált és egyénre szabott megoldásokat kínálnak.

A projektnél felhasznált termékeink

Image 1.png

S100

Lépcsőélvédő profil csuszásgátló betéttel

Kettős előnyük van a csúszásgátló betéttel szerelt lépcsőélvédő profiloknak egyrészt megvédik a lépcsők éleit a mindennapi használat során keletkező sérülésektől másrészt extra védelmet biztosítanak a csuszás által okozott balesetek elhárításában.

251610rend.jpg

251610

Hohlkehl és lezáró profil linóleum szőnyegekhez

Linóleum záró profil használatát javasoljuk, olyan helyiségek burkolati kialakításánál, ahol követelmény a tökéletes higiénia és a könnyen takaríthatóság, amelyet a profil használatával és a linóleum falra futtatásával létrehozott lekerekített belső sarok biztosít, megakadályozva a kosz lerakódását ezáltal baktériumok megtelepedését.

bottom of page