top of page

Transformă-ți locuința cu gama premium Onyx Collection!


Avem o veste extraordinară, lansăm o nouă gamă de produse premium, numită Onyx Collection! Suntem încântați să vă prezentăm această colecție de produse elegante și rafinate, care va aduce un strop de lux și stil în proiectele clienților. Onyx Collection este o colecție de produse în trend cu cele mai noi schimbări de design interior, caracterizată de finisajul său negru și de calitatea premium. Fie că este vorba despre profile pentru gresie/faianță, profile de trecere sau profile pentru trepte, fiecare produs din gama Onyx Collection este conceput cu atenție, pentru a se potrivi perfect în designul interior, unde fiecare detaliu contează și durabilitatea este un criteriu de bază.

Gama de produse noi:


Profile din aluminiu, pentru gresie/faianță : S51 - Profil de terminație - drept, 10 mm S52 - Profil de terminație - drept 12 mm S53 - Profil de terminație - rotund, 10 mm S88 - Profil de terminație - pătrat, 11mm S96 - Profil colţ interior - rotund, 10 mm



Profile de trecere din aluminiu:

S03 - Profil trecere autoadeziv

S04 - Profil trecere autoadeziv S56 - Profil „T”, 26 mm



Profile pentru trepte: S45 - Profil pentru treaptă autoadeziv 25/20 mm S46 - Profil pentru treaptă autoadeziv 25/10 mm


Plinte parchet: N10456 - Plintă pentru parchet cu canal cablu și margini flexibile S78 - Plintă din Aluminiu


Ce face gama Onyx Collection atât de specială? Ei bine, în primul rând, aceasta reprezintă o tendință puternică în designul interior, oferind un aspect modern și sofisticat. Materialele de cea mai înaltă calitate folosite în fabricarea acestor produse garantează rezistență și stabilitate pe termen lung. Vă invităm să explorați și să descoperiți gama Onyx Collection, care așteaptă să găsească locul perfect în magazinele voastre și în casele oamenilor.

73 afișări0 comentarii
bottom of page