top of page

Îmi plac riflajele decorative dar nu am idee unde să le montez

Lasă-ne să îți ușurăm mintea: riflajele se potrivesc în orice încăpere a casei. Ele sunt un element de decor original și plin de stil, care înalță aspectul estetic al oricărei încăperi. Indiferent dacă este vorba de living, dormitor, bucătărie sau baie, riflajele SET, disponibile într-o gamă variată de culori de lemn natural, nu doar arată bine, ci sunt și practice.

Mai jos îți vom enumera câteva dintre posibilele locații unde riflajele vor ridica stilul și funcționalitatea casei tale la noi înălțimi.Living

Riflajele montate pe perete, de exemplu în spatele canapelei, oferă acestei încăperi un look modern și sofisticat. Pot fi utilizate pentru a defini zone de activitate, dar pot avea și funcția de a zona spațiul într-un mod subtil. Datorită faptului că dungile verticale ridică vizual plafonul, riflajele montate pe orizontală pot face ca încăperea să pară mai înaltă, mai mare. În combinație cu benzi cu LED, riflajele vor captiva atenția vizitatorilor prin jocul intrigant al luminozității și umbrelor. Iar dacă bucătăria și livingul sunt în plan deschis, riflajele pot servi, de asemenea, ca un element de separare sofisticat a celor două încăperi cu funcții distincte.Dormitor

Integrarea riflajelor în această încăpere are ca rezultat un aspect vizual interesant, dar și funcționalitate ridicată. Montate la capătul de pat, adaugă un plus stilistic acestei zone, însă au și rolul de a proteja peretele din spatele patului. O altă locație excelentă în dormitor ar fi în spatele mesei de machiaj, definind această zonă sacră într-un mod elegant.Sufragerie

În sufragerie, riflajele sunt excelente pentru definirea diferitelor zone, mai ales în cazul unui plan deschis. Cum am scris și la living, riflajele pot separa sufrageria de living sau de bucătărie într-un mod elegant și practic. De asemenea, pot fi utilizate pentru a da un aspect mai dinamic și mai modern mobilierului de bucătărie, cum ar fi cabinetele sau insula de bucătărie.


Baie

Riflajele aduc o notă de eleganță și sofisticare în baie. Datorită versatilității lor, pot fi incorporate în panouri de perete sau în accesorii, cum ar fi oglinzile sau rafturile, texturile lor fiind în contrast cu finisajele lustruite sau plăcile ceramice din această încăpere. Dar utilitatea lor nu se oprește aici: riflajele pot fi utilizate, de asemenea, pentru a separa toaleta de restul băii, oferind astfel un spațiu mai intim.


Hol și Coridor

Aici, riflajele montate pe perete nu doar că arată elegant, ci creează și un efect vizual de direcționare, realizând un flow dinamic și ghidând fluxul de circulație în interior. De asemenea, pot avea o funcție de zonare, separând holul sau coridorul de restul casei. Și în aceste încăperi există posibilitatea de a juca cu iluminatul, deoarece benzile LED utilizate în combinație cu riflajele pot oferi o opțiune de iluminat nu doar practică, ci și foarte estetică. În plus, pot fi și o soluție alternativă de cuier.


Riflajele nu trebuie montate neapărat pe pereți verticali. Acestea pot fi montate și pe plafon, în fața sursei de lumină, pentru a adăuga un strop de dinamism iluminatului.


Nu există încăpere în casă unde riflajele nu pot adăuga un plus de stil, eleganță și dinamism. În funcție de preferință, se potrivesc atât stilului modern, cât și al celui clasic, sau chiar high-tech. Sunt extrem de versatile, putând fi utilizate atât în scopuri decorative, cât și practice. Cu riflajele decorative SET singura limită în decorarea casei tale de vis va fi imaginația ta.


33 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page